0473755114

©2019 by PERFECTLY IMPERFECT.

PERFECTLY IMPERFECT is een project dat door mij, Ferre Muermans, werd opgestart. Eerst als uitlaatklep voor mezelf, later als bron van hoop, positiviteit en geluk voor andere mensen. Tot dit project behoort de blog, lezingen, coachsessies en de geschreven boeken. Het is ondertussen al uitgegroeid tot een heus project met meerdere medewerkers!

Neem hiervoor gerust even een kijkje verder op de site. 

 

Als je meer wil weten over Ferre en zijn voorgeschiedenis, scroll dan gerust naar onder. Wil je meer weten over dit project? Neem een kijkje op de rest van de site! 

Het herstel

Een vierdegraadsfunctie zonder kwadraten in het voorschrift; veel stijgen en dalen...

Het herstelproces kende veel stijgingen en dalingen. Na drie jaar lang vechten, de ene dag met meer motivatie dan de andere, kan ik ondertussen, drie jaar verder, toch zeggen dat ik hersteld ben van anorexia. Het was een kwestie van geconfronteerd worden met de onderliggende reden; mijn onvrede met het leven als gevolg van de confrontatie geen controle te hebben over alles. Dit leren accepteren ging gepaard met het toelaten en bewust ervaren van moeilijke gedachten en emoties.

 

Ik kwam zelf tot het inzicht dat het geen nut had te treuren over het feit dat we de wereld niet kunnen veranderen zoals wij dat willen. Na een lange zoektocht bleek schrijven voor mij de oplossing te zijn om alles op een rijtje te krijgen. Dankzij het schrijven ben ik aan de hand van enkele deducties tot het belangrijkste inzicht ter wereld gekomen, het inzicht dat mijn leven weer heeft getransformeerd naar een -met een korreltje zout genomen- utopie. Het inzicht waar deze site om draait, waarmee ik de rest van de wereld wil inspireren, waar ik mijn levenswerk van wil maken.

We hebben geen controle nodig om gelukkig te zijn, we moeten deze net loslaten. We moeten weer naar onze natuur luisteren en spontaan, vanuit ons ware zelf leven. Dan zal het perspectief waarmee we naar de wereld kijken, verantwoordelijk voor onze status van geluk, in ons voordeel gebruikt kunnen worden. Controle over ons perspectief, betekent over ons ware geluk. Om de controle hierover te krijgen, het enige waar je controle over zou moeten hebben in het leven, bekom je door te leven volgens je ware zelf, je ware aard.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now